wendy zingt dalida

Massale belangstelling voor ‘Wendy zingt Dalida’

Eerder deze week liet Wendy Van Wanten ‘Wendy zingt Dalida’ op ons los tijdens een welgeslaagde persvoorstelling in Club Rio in St. Katelijne Waver.  Het album werd door de nationale pers erg goed onthaald.  Dat is heel wat mensen ter ore gekomen, want gisteren vond in de Makro-vestiging te Eke een eerste promo-optreden plaats.  Heel wat nieuwsgierigen verzamelden zich ruim een uur op voorhand om niets van het mini-optreden te moeten missen.
Wendy Van Wanten liet haar publiek gelukkig niet al te lang wachten. Klokslag halfvier besteeg de zangeres het podium.  Ze liet een viertal liedjes uit het nieuwe album horen en dat kon het publiek wel smaken. Na het optreden maakte de zangeres tijd voor een uitgebreide babbel met haar fans.  Wie vandaag in de Makro was, kon het album ook voor een prikje aanschaffen én kreeg er een exclusieve Wendy-poster bij. Deze kans lieten velen niet links liggen.
Voor wie dit optreden gemist heeft: op zaterdag 22 februari 2014 doet Wendy het nog eens over in de MediaMarkt in Roeselare.